Forum Psicoanalític Mare Nostrum             Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona 

Actualitat de la Infància i l'Adolescència        Biblioteca de Psicoanàlisi en línia                  Grup de treball "SÍMPTOMA"   (Secció de psicologia clínica, de la salut i psicoteràpia del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)             

FÒRUM PSICOANALÍTIC MARE NOSTRUM

El Fòrum Psicoanalític Mare Nostrum és la Institució psicoanalítica que dóna base legal al conjunt d'agrupacions psicoanalítiques referides en aquest web. Reconeguda per la Generalitat de Catalunya com a Associació sense finalitat de lucre, es dedica a la transmissió de la psicoanàlisi en l'àmbit de Tarragona i València, i té la seva seu a Tarragona, on organitza la majoria de les seves activitats. Aquestes consisteixen en xerrades, taules rodones, seminaris i altres activitats d'extensió de caràcter obert i gratuït. El Fòrum Psicoanalític Mare Nostrum forma part de la IF (Internacional dels Fòrums), que és la Institució internacional que dóna fonament legal a l'EPFCL (Escola de Psicoanàlisi dels Fòrums del Camp Lacanià). Per tant, el Fòrum Psicoanalític Mare Nostrum promou la formació psicoanalítica derivada de l'EPFCL.

El Fòrum Psicoanalíic Mare Nostrum forma part de la Federació de Forums del Camp Lacanià-Espanya/F9 (FFCL-E/F9), que constitueix la comuitat d'Escola en la que s'inscriu el treball dels seus membres


 

 

Junta Directiva

-President:  Susanna Querol
-Secretària: Josep Moya
-Tresorer:   Marc Piñol


Delegada de la IF
- Ester Pi