Forum Psicoanalític Mare Nostrum             Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona 

Actualitat de la Infància i l'Adolescència        Biblioteca de Psicoanàlisi en línia                  Grup de treball "SÍMPTOMA"   (Secció de psicologia clínica, de la salut i psicoteràpia del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)             

SEMINARI DE PSICOANÀLISI DE TARRAGONA (Formacions Clíniques del Camp Lacanià)

El Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona és un col·legi clínic sostingut pel Fòrum Psicoanalític Mare Nostrum i gestionat per una comissió constituida per Amparo Ortega, Anna Orts, Montserrat Pallejà i Manel Rebollo.. 

 

La direcció d'Estudis està a càrrec de Manel Rebollo.

L'activitat principal del SPT és el Seminari de Formació Permanent, activitat que es desenvolupa un dissabte al mes entre octubre i maig. Aquesta activitat representa l'espai central de formaci ó continuada dels membres del Fòrum i d'altres persones que s'hi inscriuen. En aquest espai de debat sempre comptem amb psicoanalistes procedents d'altres contrades del nostre Camp Lacanià, principalment d'Espanya i França.

En els més de 10 anys d'existència del nostre Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona hem tingut diverses fórmules de cursos i seminaris per implementar els ensenyaments del Seminari de Textos i de Casos Clínics. Així hem fet en diverses edicions un "Seminari de Fonaments", alguns cursos de "Conceptes Bàsics", alguns "Tallers de Lectura" i darrerament un espai de "Presentació de Malalts". Cada any dissenyem de nou els continguts en funció dels interessos dels inscrits, així com acceptem suggeriments per organitzar noves activitats. En qualsevol cas sempre posem en primer terme la consolidació del nostre "Seminari de Formació Permanent", que ve a ser el nostre espai comú de formació continuada.

PROGRAMA CURS 2016-2017

Seminari de Formació Permanent

Seminari de Fonaments

Presentacions de malalts