Forum Psicoanalític Mare Nostrum             Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona 

Actualitat de la Infància i l'Adolescència        Biblioteca de Psicoanàlisi en línia                  Grup de treball "SÍMPTOMA"   (Secció de psicologia clínica, de la salut i psicoteràpia del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya)             

SEMINARI DE PSICOANÀLISI DE TARRAGONA (Formacions Clíniques del Camp Lacanià)

El Seminari de Psicoanàlisi de Tarragona és un col·legi clínic sostingut pel Fòrum Psicoanalític Mare Nostrum i gestionat per una comissió constituida per Amparo Ortega, Anna Orts, Josep Moya, Montserrat Pallejà, Susanna Querol i Manel Rebollo.. 

 

La direcció d'Estudis està a càrrec de Josep Moya.

L'activitat principal del SPT és el Seminari de Formació Permanent, activitat que es desenvolupa un dissabte al mes entre octubre i maig. Aquesta activitat representa l'espai central de formació continuada dels membres del Fòrum i d'altres persones que s'hi inscriuen. En aquest espai de debat sempre comptem amb psicoanalistes procedents d'altres contrades del nostre Camp Lacanià, principalment d'Espanya i França.

També fem un "Seminari de Fonaments"com activitat en línia, per zoom, de cara a poder preparar millor els continguts del "Seminari de Textos i Casos Clínics".

Organitzem també un espai de "Presentació de Malalts" a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus en diverses ocasions, senpre en divendres a les 12:30h, on un psicoanalista te una entrevista amb un pacient del servei de salut mental del centre davant de l'assistència dels inscrits i després hi ha un temps de debat amb el psicoanalista convidat, el professional que rep el pacient i l'audiència.